Pffff…Wat moet ik nu toch weer eens posten? Ik heb werkelijk geen ideeën meer. Ik heb het gevoel dat ik nu iets moet posten, maar er komt niets uit mijn hoofd en handen of ik heb het veel te druk met andere dingen… Herkenbaar? Voor mij wel in ieder geval!  

WAT MOET IK NU WEER VERZINNEN? 

Wat mij enorm helpt, is om voor een paar maanden vooruit te bedenken waar ik het over wil hebben. Over wat ik geleerd heb in de afgelopen tijd, wat ik heb meegemaakt, leuke quotes die ik tegenkom etc. Dit zet ik allemaal in een Excel sheet met data erbij. Ook maak ik gebruik van de vele ‘inhaakkalenders’ die er op internet te vinden zijn. Soms moet je ze met een korreltje zout nemen, want zeg nou zelf: wat moet je met de ‘dag van de pindakaas’??? Maar goed, er zitten soms ook hele leuke dagen bij, zoals ‘verander je wachtwoord-dag’ of ‘wereld backup-dag’, waar ik al eerder een blog over heb geschreven. 

30 DAGEN SOCIAL MEDIA CONTENT IDEEEN 

En toch… content bedenken is een hele kunst. Daarom heb ik speciaal voor jou een 30 dagen Social Media Content Inspiratie PDF gemaakt. Dertig leuke ideeën die je elke dag kunt gebruiken (een maand lang) of elke week één (dus dan kun je 30 weken vooruit!).  Helemaal gratis! 

Het fijne hiervan is, dat je al vooruit je stukjes kunt schrijven en inplannen, zodat je er niet elke dag of week mee bezig hoeft te zijn. Gebruik het moment als je in de flow zit van schrijven! 

DOWNLOAD!

Dus… download hier deze handige 30 dagen Social Media Content Inspiratie! Heel veel plezier en succes er mee!

Heb je nog vragen of kan ik je verder nog ergens mee helpen als het om je website of Social Media gaat? Neem gerust contact met me op via onderstaande knop!


#virtueelassistent #website #wordpress #keuzes #ondernemer #domeinnamen #hosting #qualibee #qualibeeva #websitebeheer #officemanagement #starters #zzper #freelancer #freelance #vrouwelijkeondernemers #socialmedia #contentideeën #virtualassistant #contentplanner