Wat een zoektocht…

Gefeliciteerd!

Je hebt besloten om je eigen onderneming te gaan starten en je eigen bedrijfswebsite te (laten) maken! Een spannend proces met heel veel uitdagingen. Je hebt je bedrijfsnaam gekozen, je hebt je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en nu…?

Wat moet je nu doen om je eigen bedrijfswebsite in de lucht te krijgen? Je hoort zoveel over domeinnamen, hostingpartijen, website platformen etc. Maar wat houdt dit eigenlijk in en hoe maak je de juiste keuzes?

Toen ik voor mezelf begon…

…had ik (door mijn ervaringen bij andere bedrijven) helder voor ogen waar ik moest beginnen met het maken van mijn website. Echter, ik kwam met andere net gestartte ondernemers in gesprek en het bleek dat zij hier juist heel veel vragen over hadden. Ik begon onderzoek te doen of er een heldere, compacte uitleg of handleiding was, maar die kon ik niet vinden. Dan kost het je heel veel tijd om uit te zoeken welke stappen je moet nemen om van je bedrijfsnaam een website tot een website te komen.

In 5 stappen van Bedrijfsnaam naar website

Daarom heb ik de stoute schoenen aangetrokken en voor jou dit handige stappenplan geschreven, waarin ik beschrijf hoe je dit aan kan pakken. Daarmee hoop ik jouw zoektocht makkelijker te maken!

Na het lezen van dit stappenplan weet je:

  • Wat een domeinnaam is
  • Welke website platformen er zijn
  • Wat een hostingpartij is
  • Welke keuzes voor jou het beste zijn om je eigen bedrijfswebsite in de lucht te krijgen.

Heb je er al zin in? Klik dan snel op onderstaande knop en binnen enkele minuten ontvang je dit handige stappenplan in je mailbox!