QualiBee viert 1-jarig bestaan!

Vandaag is het FEEST, want QualiBee bestaat 1 jaar! Vorig jaar om deze tijd zat ik bij de KvK om mij in te laten schrijven als ondernemer. Een heel spannende, maar o zo leuke stap. En dan begin het echt: klanten zoeken, elke dag jezelf motiveren en vooral héééél veel nieuwe dingen leren. Ik denk dat ik in het afgelopen jaar méér heb geleerd, dan in de afgelopen 10 jaar in loondienst. Niets op de automatische piloot, alles zelf ontdekken en ontwikkelen. Dit geeft mij zoveel JOY en voldoening!

JOY

Wat mij vooral JOY geeft, is andere mensen/bedrijven helpen met het bouwen van zichtbaarheid van hun bedrijf. Dit doe ik onder andere door het faciliteren van ‘HELDERHEIDSWORKSHOPS’ (het samenbrengen van klantwensen/pijnpunten en aanbod), het MAKEN van mooie en effectieve WEBSITES en het beheren van SOCIAL MEDIA voor bedrijven.

Dank!

Ik wil mijn klanten van het eerste uur heel hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking! Óp naar het volgende jaar!

 

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op of plan heel gemakkelijk een afspraak in mijn agenda. 
Tot snel!