HERKEN JE DIT?

Jij wilt met een klant een afspraak inplannen, je stuurt een aantal voorstellen, de klant mailt terug dat die data/tijden niet uitkomen en mailt andere data die jij weer niet kunt… pfff…. wat een tijdsverspilling en wat een frustratie!

Dus ben jij op zoek naar een online kalender waarop bezoekers rechtstreeks een afspraak met jou kunnen boeken? Gebruik de gratis tool-tip voor je: Calendly! Sinds kort werk ik nu zelf ook met Calendly en ik ben er zóóó blij mee!

WAT IS CALENDLY?

Calendly is een online afsprakensysteem waarmee je klanten zelf hun afspraken kunt laten inplannen. Calendly integreert met jouw Google of Office (Outlook) agenda en plaatst daarin de afspraken die online door jouw klanten worden gemaakt. Het enige wat jij hoeft te doen is goed je eigen afspraken in je agenda bij te houden en de link te delen met jouw klant.

GRATIS ÉN BETAALDE VERSIE

Calendly heeft een gratis versie voor 1 ‘event type’. Hiermee kun je afspraken in laten plannen binnen een tijdsschema (bijvoorbeeld op maandag en dinsdag tussen 10:00 en 17:00). Er is een integratie met Google Meet/Zoom/Teams etc. De bevestigingsmail wordt automatisch verstuurd. Het is met de gratis versie helaas niet mogelijk om de uitnodigings- en bevestigingsmails aan te passen.

Om klanten voor een online te laten betalen (bijvoorbeeld omdat dit een coach-gesprek is), heb je het Premium of Pro plan nodig.

MEER INFO

Kijk voor meer info https://calendly.com/ en nee… dit is geen gesponsorde content. Dit is omdat ik graag zelfstandig ondernemers help om hun bedrijf te professionaliseren. Kun jij hier ook wel wat hulp bij gebruiken? Plan dan hier een gratis kennismakingsgesprek in! Natuurlijk via Calendly 😊

https://calendly.com/qualibee/kennismakingsgesprek

 

#virtueelassistent #website #wordpress #keuzes #ondernemer #domeinnamen #hosting #qualibee #qualibeeva #websitebeheer #officemanagement #starters #zzper #freelancer #freelance #vrouwelijkeondernemers #calendly