Wat zijn de voordelen een Virtual Assistent (VA)?

Als ondernemer ben je druk, heel druk. Maar hoe zou het voor je zijn als je zaken waar je geen tijd of kennis voor hebt uit handen kan geven, maar je wilt of kunt niet iemand in dienst nemen. Virtuele ondersteuning is dan een fantastische uitkomst!

Wat zijn de voordelen van een Virtual Assistant?

  • Jij bespaart tijd doordat ik klussen van je overneem waar je zelf geen tijd of kennis voor hebt.
  • Jij krijgt meer gedaan in kortere tijd in jouw bedrijf omdat ik met je meedenk op een gelijkwaardig niveau als jouw sparring partner.
  • Jij krijgt meer continuïteit in de uitvoering van de werkzaamheden. ⁣
  • Jij hebt geen extra kantoorruimte, pc etc. nodig en je loopt geen financieel risico doordat je niet aan een VA ‘vast zit’.
  • Al voor een paar uur per week huur je mij als VA in. Voor een ingekaderde opdracht of structurele taken. Daardoor kun je je bedrijf sneller laten groeien! ⁣

Uitvoerder, advies- en sparringpartner

De Virtueel Assistent (VA) voert in opdracht uiteenlopende taken uit. Denk aan Office Support en Website- en Social Media beheer. Vaak gaat het verder dan uitvoeren en adviseert de VA ook en is daardoor ook een belangrijke sparringpartner op niveau.

Een VA is dus een professional die vanaf een eigen externe werkplek ondersteuning biedt aan ondernemers die geen tijd/kennis hebben om bepaalde dingen uit te voeren.

Mijn expertise

Zoek je ondersteuning om je website te updaten of wil je een website laten maken?  Wellicht wil je meer zichtbaarheid van je bedrijf naar buiten toe en wil je je website combineren met social media? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Aanjager en rustbrenger

Ik zorg voor rust in de tent en ik ben een aanjager voor nieuwe ideeën. Een perfecte mogelijkheid om jouw bedrijf verder te laten groeien. Ook op zoek naar een aanjager en/of rustbrenger? Neem dan contact met mij op. Ik zie ernaar uit om kennis met je te maken.

Plan een gratis kennismakingsgesprek

Plan heel eenvoudig een gratis kennismakings direct in mijn agenda om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.