Wat is een Virtual Assistent (VA)?

Als ondernemer ben je druk, heel druk. Maar hoe zou het voor je zijn als je zaken waar je geen tijd of kennis voor hebt uit handen kan geven, maar je wilt of kunt niet iemand in dienst nemen. Virtuele ondersteuning is dan een fantastische uitkomst!

Uitvoerder, advies en sparringpartner

De Virtueel Assistent (VA) voert in opdracht uiteenlopende taken uit. Denk aan Office Support en Website- en Social Media beheer. Vaak gaat het verder dan uitvoeren en adviseert de VA ook en is daardoor ook een belangrijke sparringpartner op niveau.

Een VA is dus een professional die vanaf een eigen externe werkplek ondersteuning biedt aan ondernemers die geen tijd/kennis hebben om bepaalde dingen uit te voeren.

Aanjager en rustbrenger

Je kunt je voorstellen dat zo iemand zorgt voor rust in de tent. En de mogelijkheid om jouw bedrijf verder te laten groeien. Ook op zoek naar een rustbrenger? Neem dan contact met mij op. Ik zie ernaar uit om kennis met je te maken. Neem vrijblijvend contact met mij op via de onderstaande knop om te bespreken wat wij elkaar kunnen betekenen.

E-book Van bedrijfsnaam naar website

Ontvang gratis het Stappenplan van Bedrijfsnaam naar Website

Bedankt voor het aanvragen van het Stappenplan van Bedrijfsnaam naar Website! Kijk in je e-mailbox om te downloaden.