Met welke uitdaging kan ik je helpen?

Marketing strategie

Heb je nog geen inzicht in welke klanten je aan wilt trekken?

Wil je je aanbod graag scherper verwoorden?

Wil jij als startend ondernemer met een helder plan beginnen of ben je al een paar jaar bezig en is het tijd voor nieuwe dingen in jouw aanbod? Ik help je graag om dit scherp te krijgen.

Het is mijn kracht om aan jou de kritische vragen te stellen, een plan te maken en jouw ‘stok achter de deur’ te zijn, zodat jij met de uitkomsten hiervan je bedrijf een boost kan geven!

Webdesign

 

Wil jij een nieuwe website, maar je hebt geen idee waar je moet beginnen?

Ik maak hem voor je! Ik denk graag met je mee in het kiezen van een hostingpartij, layout en kleuren, de functionaliteiten die je nodig hebt, links naar jouw social media kanalen en niet te vergeten de backups en beveiliging.

Jouw website is tenslotte niet alleen jouw visitekaartje, maar moet je ook klanten en verkopen op gaan leveren!

Website beheer

 

Heeft jouw website een opfrisbeurt nodig en kom je er zelf niet aan toe?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Met bijvoorbeeld met nieuwe foto’s, up-to-date teksten, een contactformulier of nieuwe functionaliteiten ziet je website er binnen de kortste tijd weer helemaal fris uit.

Social Media

Wil je graag meer zichtbaar zijn op social media?

Eigenlijk kan niemand er meer om heen: Social Media zoals Facebook, Instagram, Youtube etc. Het is belangrijk om voor jouw bedrijf de juiste kanalen te kiezen (dat hoeft dus niet alles te zijn!), zodat je zichtbaar bent voor je (potentiële) klanten. En het is namelijk gratis reclame!

Neem je klanten mee in jouw passie voor je vak en deel dit met ze. Geen idee hoe je dit aanpakt of heb je er geen tijd voor?

Als sparring partner kijk ik graag samen naar welke Social Media kanalen passen bij jouw doelgroep. Op basis van een planning kan ik per dag/week/maand een post voor je plaatsen. De Social Media kanalen verwijzen natuurlijk naar je website en je Social Media feed is weer te zien op je website 😉

In het kort:

  • Doelgroep onderzoek en bijpassende Social Media kanalen
  • Het maken van een Social Media jaarplanning
  • Het voorbereiden/plaatsen van posts
  • Het koppelen van je Social Media kanalen aan je website

Waarom Qualibee?

Als ondernemer ben je druk, heel druk. Maar hoe zou het voor je zijn als je zaken waar je geen tijd of kennis voor hebt uit handen kan geven? Fijn toch?!

Misschien heb je nog geen website? Dan maak ik er één voor jouw bedrijf!

Wil jij je bedrijf beter op de kaart zetten? Dan beheer ik jouw Social Media accounts en koppel die met de websites die je hebt.