Social Media

Optimaal verbinden met jouw doelgroep

Social Media

Eigenlijk kan niemand er meer om heen: Social Media zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube etc. Het is belangrijk om voor jouw bedrijf de juiste kanalen te kiezen (dat hoeft dus niet alles te zijn!), zodat je zichtbaar bent voor je (potentiële) klanten. En het is namelijk gratis reclame!

Neem je klanten mee in jouw passie voor je vak en deel dit met ze. Geen idee hoe je dit aanpakt of heb je er geen tijd voor?

Als sparring partner kijk ik graag samen naar welke Social Media kanalen passen bij jouw doelgroep. Op basis van een planning kan ik per dag/week/maand een post voor je plaatsen. De Social Media kanalen verwijzen natuurlijk naar je website en je Social Media feed is weer te zien op je website 😉

Werkwijze

Afhankelijk van jouw wensen gaan we samen kijken wat er nodig is om jouw social media een boost te geven.

  • Doelgroep onderzoek en bijpassende Social Media kanalen
  • Het maken van een Social Media jaarplanning
  • Het voorbereiden/plaatsen van posts
  • Het koppelen van je Social Media kanalen aan je website

Voordelen

  • Ik ben jouw aanjager die je scherp houdt op het (op tijd) aanleveren van content.
  • Ik ben jouw inspirator op contentgebied.
  • Ik ben jouw onzorger die je jouw publicaties uit handen neemt, zodat jij alle tijd en aandacht hebt voor je core business.

 

Waarom Qualibee?

Als ondernemer ben je druk, heel druk. Maar hoe zou het voor je zijn als je zaken waar je geen tijd of kennis voor hebt uit handen kan geven? Fijn toch?!

Wil je je aanbod scherper verwoorden en beter inspelen op de behoeften van je klanten? Plan een marketingstrategiegesprek in!

Misschien heb je nog geen website? Dan maak ik er één voor jouw bedrijf!

Wil jij je bedrijf beter op de kaart zetten? Ik maak een Social Media content kalender voor je. Ik kan ook je social media accounts aan je website koppelen.