Over mij

Bezige Bij

Wat leuk dat ik mezelf op deze manier aan je mag voorstellen! Mijn naam is Debora Hamoen.
Debora betekent honing bij (Bee). Ik ben namelijk een echte bezige bij ūüôā en ik wil¬†kwaliteit leveren met de dingen die ik doe (Quality). Vandaar de naam QualiBee.

Mijn avontuur

In 2020 ben ik het avontuur aangegaan om mijn eigen bedrijf als Virtual Assistant te starten. Dit kwam voort uit een steeds groter groeiend verlangen om zelf echt iets te betekenen voor ondernemers, in plaats van voor één enkele onderneming te werken. Daarvoor heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan bij diverse kleine én grote bedrijven op het gebied van office- en kwaliteitsmanagement en het maken en beheren van websites.

Elk bedrijf is uniek!

En wat vind ik het leuk om met zo’n diversiteit aan ondernemers om te gaan! Elk bedrijf is uniek en vergt een eigen aanpak. Ook elke opdracht is verschillend en dat maakt het werken als Virtual Assistant zo interessant.¬†

Jouw sparringpartner

Met welke uitdaging heb jij nu te maken? Als sparring partner denk ik graag met je mee, zodat we samen iets moois van jouw uitdaging kunnen maken. Wanneer ontmoeten wij elkaar in ‘real life’? Ik kijk ernaar uit, dus maak een vrijblijvende afspraak!

Achtergrond

Ik kom uit een echte ondernemersfamilie. De autobranche is mij met de paplepel ingegoten en heb daarom aan de IVA (Instituut voor Autobranche & Management) gestudeerd. Van 4 talen, marketing, economie en recht , verkoop-, motor- en elektrotechniek. Een veelzijdige achtergrond dus, maar mijn werkervaring is veel breder geworden.

Kennis

Ik ben een spin in-t-web, een ondersteuner in hart en nieren en dus zelf als ondernemer actief. Microsoft Office, Google Docs, het online werken met Trello, Teams, Zoom, Calendly, WordPress etc. kennen geen geheimen voor mij. Datzelfde geldt voor E-learning platform Learndash, WooCommerce in combinatie met Molly/Stripe/Paypal. Ik sta altijd open om nieuwe dingen te leren en denk graag met je mee wat voor (online) oplossingen voor jouw onderneming het beste kunnen werken.

Ervaring

Mijn ervaring heb ik o.a. opgedaan bij Citro√ęn Nederland, een makelaarskantoor, een klimaatbeheersingsbedrijf en een wereldwijd inspectiebureau voor lakken op luxe jachten. Kijk voor meer informatie op mijn LinkedIn pagina

Voordelen van QualiBee

 

  • Ik¬†bespaar jou tijd, zodat jij je kunt¬†bezighouden met andere belangrijke taken in je bedrijf
  • Omdat ik ook ondernemer ben, denk ik op een gelijkwaardig niveau met je mee als sparring partner
  • Je hebben geen extra kantoorruimte, pc etc. nodig, want ik werk vanuit huis.
  • Je loopt¬†geen financieel risico doordat je niet aan mij ‚Äėvast zit‚Äô.
  • Ik besteed ik mijn uren zeer effectief, doordat ik weinig afleiding heb t.o.v. het bedrijfsleven waar collega‚Äôs continu een beroep op elkaar doen.
  • Als ondernemer krijg je¬†meer gedaan in kortere tijd¬†in jouw bedrijf;
  • Door het inzetten van QualiBee krijg je meer continu√Įteit in de uitvoering van de werkzaamheden;
  • Al voor een paar uur per week huur je mij in. Voor een ingekaderde opdracht of structurele taken.¬†¬†Daardoor kun je je bedrijf sneller laten groeien!